Glasbewassing

Sinds de oprichting van VSD Verlaan schoonmakers en dienstverleners hebben wij ons al toegelegd op de glasbewassing. Deze ruime ervaring in het glazenwassen biedt ons de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze het vak op traditionele wijze uit te voeren. Dit betekent dus klassiek glazenwasserswerk met de hand zoals u de glazenwasser kent.

Dit wil echter niet zeggen dat wij niet met de tijd meegaan. Voor de glasbewassing op moderne wijze beschikking wij over een Osmose-tank met grote capaciteit. Door middel van tuckerpole systemen maakt de glazenwasser in no-time uw ruiten weer schoon.

Om elk pand van onze glasbewassingsdiensten te kunnen voorzien beschikken wij over een hoogwerker van 22 meter. Deze hoogwerker is tevens te huren. Wij zorgen ervoor dat wanneer u een hoogwerker nodig heeft, u gelijk een gecertificeerd medewerker tot uw beschikking heeft. Zodoende heeft u geen zorgen betreft vergunningen of certificering.

Glazenwassers voor Amsterdam en omstreken
Traditioneel glazenwassen
Modern glazenwassen

Neem contact met ons op

Glazenwasserij voor Amsterdam en omstreken

Traditionele glasbewassing

Traditioneel wilt dus ook echt zeggen traditioneel. Het glazenwassen is een groot onderdeel in de onderneming. Tezamen met de ervaring die wij hebben in de glasbewassing zijn wij in staat om op klassieke wijze, snel en efficiënt uw ramen te lappen.

glazenwasser

Moderne glasbewassing

Het moderne glazenwassen gaat via een Tuckerpole waar osmose water (water ontdaan van alle mineralen) uit komt. Dit is water dat vuil en kalkaanslag onttrekt van uw ramen. Dit betekent dat uw ramen weer gladder aanvoelen en ook langer schoon blijven.

Online een afspraak maken