Schoonmaak

Schoonmaken van kantoren, winkels, scholen, kinderopvangcentra, verenigingen en panden van andere opdrachtgevers is ons dagelijks werk.
In samenspraak met u wordt er een op maat gesneden schoonmaakprogramma opgesteld. Hierin wordt rekening gehouden met al uw wensen en zullen wij met onze ervaring meedenken om tot het voor u beste schoonmaakplan te komen. Na totstandkoming van een werkschema zetten wij onze medewerkers in om de schoonmaak van uw pand te realiseren.
Schoonmaak van uw ruimten kan zowel op dagelijkse basis als op periodieke basis. Onze schoonmaakmedewerkers kunnen natuurlijk ook ingezet worden voor het incidenteel verzorgen van schoonmaakwerk.

Schoonmakers voor Amsterdam en omstreken
Dagelijks schoonmaakonderhoud
Periodiek schoonmaakonderhoud

Neem contact met ons op

Schoonmaakbedrijf voor Amsterdam en omstreken

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Niet iedere opdrachtgever heeft onze schoonmaakdienst even frequent nodig. Schoonmaakbedrijf VSD Verlaan verzorgt zowel dagelijkse als periodieke schoonmaak. Geheel in overleg met u wordt er gekeken naar de frequentie waarop wij als schoonmaakbedrijf u van dienst kunnen zijn.

schoonmaak

Periodiek schoonmaakonderhoud

Onder periodiek schoonmaakonderhoud verstaan wij incidenteel schoonmaakwerk of schoonmaak met een lage frequentie. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakonderhoud van vloeren (marmoleum), trappenhuizen, garages, magazijnruimtes, etc. Kortom, ruimtes die geen dagelijkse schoonmaak behoeven en waar periodiek schoonmaakonderhoud volstaat.