Het schoonmaakbedrijf en allround dienstverlener uit Amsterdam

Welkom bij VSD Verlaan schoonmakers dienstverleners.

Wie zijn wij? – VSD Verlaan

Verlaan schoonmakers en dienstverleners opende in 1980 haar deuren. Inmiddels is het bedrijf uit Amsterdam uitgegroeid tot een professioneel schoonmaak en dienstverleningsbedrijf met een diverse klantenkring. Een vaste groep van ruim 50 medewerkers verzorgt het schoonmaken en schoonhouden van verschillende objecten.
Ieder object vraagt een op maat gesneden aanpak. Door de aanwezige ervaring en de gevarieerde klantenkring bezitten wij de kennis om van uw bedrijf of pand een professioneel visitekaartje te maken. Dit geldt voor zowel interieurschoonmaak als exterieurschoonmaak.
Materiaalkeuze, schoonmaakintensiteit en product-hantering dragen ieder bij aan de representatie van uw ruimte.
Wat wij terugkrijgen van onze klanten is dat zij de snelle communicatie erg waarderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de platte organisatie structuur waardoor korte, directe lijnen mogelijk zijn.
Kreten als klantgericht, betrouwbaarheid en betrokkenheid, zijn voor schoonmaakbedrijf Verlaan méér dan alleen commerciële kreten.
Samenwerking met de opdrachtgever is voor ons, als bedrijf waarin iedereen meewerkt en meedenkt, van essentieel belang. Dit betekend voor u dat u er op kunt rekenen dat wij alert en adequaat kunnen inspelen en omgaan met vragen of problemen.
Dankzij deze formule en krachtige samenwerking hebben wij al veel dankbare klanten mogen verwelkomen.
Wij kijken uit naar een verdere kennismaking tussen u en VSD Verlaan.

Specialist in vloeronderhoud

Sinds oktober 2011 is Schoonmaakbedrijf Verlaan als franchise ondernemer toegetreden tot de Floortec groep. Onder de naam van Floortec Amsterdam dekken wij de regio van Amsterdam tot aan Hoorn. Het onderhouden van vloeren doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.
Op vrijwel elk gebied van vloeronderhoud kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende facetten: vloer schuren, vloer polijsten, vloeronderhoud (lak en olie) en onderhouden wij marmoleum vloeren.
Tevens zijn wij zeer bekwaam in het slijpen, schuren, polijsten en kristalliseren van marmer vloeren.
Dankzij de samenwerking met Floortec, beschikken wij over de kennis en de materialen om van elke vloer weer een prachtvloer te maken. Bekijkt u ons profiel op Floortec.nl

cbw-erkend