Vloeronderhoud

VSD Schoonmakers Dienstverleners is sinds oktober 2011 aangesloten bij Floortec. Groot voordeel van deze samenwerking voor u is dat er ontzettend veel kennis aanwezig is binnen een groep van gelijkgestemden. Zodoende zijn wij in staat om vrijwel elke vloer te behandelen en weer in prachtige staat op te leveren.
Onze expertise in vloeronderhoud reikt zich uit tot houten vloeren, marmoleum vloeren, natuurstenen vloeren en terazzo vloeren. Ook zijn we bekwaam in het slijpen van beton.
In samenwerking met Floortec hebben wij al vele particuliere en zakelijke klanten mogen verblijden met een vloer die weer zo goed als nieuw is.

Floortec

Vloeronderhoud voor Amsterdam en omstreken
Houten vloeren
Marmoleum vloeren
Natuurstenen vloeren
Terrazzo vloeren
Beton slijpen

Neem contact met ons op

Online een afspraak maken

  Vloeronderhoud voor Amsterdam en omstreken

  Houten vloeronderhoud

  Wij maken graag een afspraak met u om uw parketvloer of houtenvloer te bekijken. Door onze ervaring en expertise op dit gebied kunnen wij u een gedegen advies geven over de stappen die ondernomen moeten worden om tot het door u gewenste resultaat te komen. Schuren, reinigen, lakken en in de was of olie zetten van uw houten vloer kunt u aan ons overlaten.

  vloeronderhoud-02

  “Snelle reactie op verzoek om onderhoud, na slechte ervaring met onderhoud vloer door Bruynzeel. Direct gemaakte afspraak. Voortreffelijke monteur die snel, accuraat, zorgvuldig en deskundig optrad. Voortreffelijk afgewerkte onderhoudsbeurt. Zeer tevreden met het resultaat.”

  Beoordeling: 9.8 door E.M. uit Amstelveen

  bron: klantenvertellen

  Natuurstenen vloeronderhoud

  Natuurstenen vloeren zijn veelal wat duurder in aanschaf en daar wilt u zo lang mogelijk plezier van. Gedegen onderhoud is zodoende van essentieel belang. Om uw wensen te bespreken komen we graag uw natuurstenen vloer bekijken om vakkundig advies uit te brengen op welke wijze wij uw wensen kunnen realiseren.

  vloeronderhoud-01

  “We found the Floortec Amsterdam staff to be very friendly and they did an excellent job of polishing our marble floor and even came back to check up on their work. I would not hesitate to recommend them”

  Beoordeling: 9.4 door G. uit Amsterdam

  bron: klantenvertellen

  Marmoleum vloeronderhoud

  We komen graag langs om uw marmoleum vloer te bekijken. Samen met u wordt gekeken naar een geschikte oplossing voor het onderhoud aan uw marmoleum vloer. Krassen en vlekken kunnen wij vakkundig verwijderen. Het strippen, repareren en het opnieuw verzegelen van de vloer behoren allen tot de mogelijkheden die wij kunnen bieden op gebied van vloeronderhoud.

  Terrazzo vloeronderhoud

  Terrazzo vloeren kunnen na enige tijd door slijtage wat dof worden en volstaat slijpen en polijsten om de vloer weer een mooie uitstraling te geven. Wij komen graag langs om de staat van uw terrazzo vloer te bekijken om u van vakkundig advies te voorzien zodat we uw wensen omtrent de vloer door onze vakmensen kunnen laten realiseren.

  Betonslijpen

  Het slijpen van beton moet specifiek materiaal uitgevoerd worden. Als specialist in vloeronderhoud beschikken wij over slijpmachines met diamantsegmenten. Hierin zijn vele gradaties. Om te bepalen welke aansluit bij uw wensen, komen wij graag langs om de staat waarin het beton verkeerd te bekijken. Naar aanleiding van onze bevindingen wordt in samenspraak met u besloten wat er moet gebeuren aan de betonnen vloer.

  vloeronderhoud-03